Trees on Tuesdays #42


Photo by Susan 2020-04-13


Alla som vill får hänga med på mina Fotoutmaningar, det är helt kravlöst och du bestämmer själv hur ofta du vill vara med. Det vore jätteroligt om så många som möjligt hänger på, skoj att se andras bidrag 🙂 Om du är med får du gärna länka till min blogg. Hjärtligt välkomna!
Mina tema är:
Trees on Tuesdays
Black and White on Wednesdays
Flowers on Fridays

 

14 tankar om “Trees on Tuesdays #42

 1. Härliga färger och snyggt ljus i den första med det mäktiga kala trädet. Månen i andra bilden såg jag inte förrän jag läste Ankis kommentar. Den ser ut att ligga lite lågt och kunde lätt tas för en ljusreflex. Ha en fin fortsatt tisdag Sussie!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂 Det var verkligen ett underbart ljus den här morgonen, så vackert! Månen är svår att se, men roligt att Anki lyckades se den 🙂 Tack Anita, och eftersom jag är lite sen med mina svar så önskar jag dig en fortsatt trevlig torsdagskväll istället 😀

   Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så jättemycket 🙂 Visst är det första trädet vackert, och som jag har svarat de andra så var det en underbar morgon i april, jag älskar morgonljuset, det är såå vackert! Tusen tack Kristallina! Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s