Black and White on Wednesdays #42


Photo by Susan 2020-03-22


Alla som vill får hänga med på mina Fotoutmaningar, det är helt kravlöst och du bestämmer själv hur ofta du vill vara med. Det vore jätteroligt om så många som möjligt hänger på, skoj att se andras bidrag 🙂 Om du är med får du gärna länka till min blogg. Hjärtligt välkomna!
Mina tema är:
Trees on Tuesdays
Black and White on Wednesdays
Flowers on Fridays

 

Annons

9 tankar om “Black and White on Wednesdays #42

 1. Pingback: Black and White on Wednesdays #42 – Schreibbloggkade

 2. Snyggt foto och passar väldigt bra i svartvitt! Hoppas du inte tar illa upp, men jag har en liten önskan – jag tycker jag får en bättre bildupplevelse om bilderna är klickbara – ofta blir de ännu bättre i lite större format.

  Gillad av 1 person

 3. En vy som gör sig väldigt bra i svartvitt! Håller med Anki när det gäller förstoring, fast jag har för mig att dina bilder var klickbara tidigare. Nåja, in inställningsfråga kanske. Ha en fin fortsatt onsdag!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Om jag skapar ett galleri av mina bilder så blir dom klickbara, men när jag bara lägger in enstaka bilder (utan att skapa ett galleri), då blir dom inte klickbara, men jag kan istället styra storleken på bilderna 🙂 Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

 4. Nu var det klickbart och blev riktigt stort, då ser man detaljerna. Jag jämför med dina bilder av bron från i höstas och om du ursäktar så störs jag i den här bilden av det ljusa gräset i vänstra hörnet, min blick fastnar där. Men detaljerna i vattnet med speglingar och krusningar tillsammans med bågformen är så vackra.

  Gillad av 1 person

  • Jag ändrade en inställning, och vips så blev bilden klickbar 🙂 …har inte tagit mig tid för att kolla detta tidigare. Ja, jag hade nog kunnat beskära den lite och tagit bort det ljusa gräset, det kanske hade blivit bättre. Tack så mycket!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s