Ner i arkivet


Nu får jag gräva djupt i mitt bildarkiv för att hitta bilder till nya inlägg att publicera. Det var längesen jag hade orken och lusten att ge mig ut på en fotorunda… hoppas att det vänder snart. Jag ser verkligen fram emot semestern det här året, även om det kanske inte blir någon resa i år, så vill jag bara vara ledig, och då kanske jag hittar både orken och lusten och ge mig ut på spännande fotoäventyr igen 🙂

Det är bara dagar kvar tills jag är klar med min Photo Streak – helt galet att jag snart har publicerat ett inlägg om dagen i ett helt år, coolt 😀 I dagens inlägg blir det lite bilder från arkivet – tack för besöket och välkommen åter, önskar er alla en riktigt fin dag ❤

Photo by Susan 2019-05-25/2019-05-30/2020-03-22

16 tankar om “Ner i arkivet

 1. Fin serie. Söt liten hus kanske på landet. Man skulle gärna vilja bo där.
  Det känns som om du la in 2 serier. 3 bilder som jag kopplar ihop med huset och 3 bilder om träden.
  Grattis till din års sammanhang. Det känns som du började alldeles nyss.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Antonia 🙂 Det är ett gammalt torp som ligger bevarat bakom Gästgivaregården i Ljungby, det är verkligen en söt liten stuga. Ja, det blev lite blandade bilder i det här inlägget. Tack Antonia, nu är det inte många dagar kvar, och det har verkligen gått otroligt fort, men nu börjar jag tröttna lite, och det är nog mest för att jag inte riktigt hinner med… men snart är jag i mål, såå härligt 😀 Ha en fin lördag!

   Gillad av 1 person

   • Innebär det att efter målet blir det paus?
    Jag far inte fotat så värst mycket sen i september. Bilder jag visar är från förra semestern. Dessutom har jag massor av bilder från semestrat året innan också kvar.
    Jag har en känsla av om jag själv skulle pausa så skulle kanske vore synd. Inte gör att det är så värst många som kollar bilderna kanske runt 20-25 som gillar per dag och 4 som kommenterar. Men… ska jag slänga mina kameror eller bara ta bilder som ingen ser?
    För mig fungerar att lägga i för varje dag. Håller jag inte den disciplinen är nog kört för min del. Sen kan jag sitta och lägga i i förväg några som sköter sig själva.
    Ha det gott!

    Gillad av 1 person

   • Nej, någon längre paus blir det absolut inte, men det blir inga dagliga inlägg. Jag kommer nog att fortsätta med mina fotoutmaningar, och jag har några idéer om nya utmaningar, ja, vi får se vad som händer 🙂 …men framförallt kommer det nog bli längre och mer berättande inlägg, som dock inte kommer lika ofta 🙂
    Jag tycker det är bra att du fortsätter som du gör, det gäller att hitta sitt eget sätt, och det är ju kanonbra att man kan skapa inlägg i förväg, annars hade jag aldrig klarat ett helt år 🙂 Tack det samma!

    Gillad av 1 person

 2. Starkt att fixa ett helt år! Heja, heja.
  Jag skulle kanske kunna fixa ett halvår, men under vintermånaderna är fotolusten låg.
  Jättefint inlägg!
  Gillar att du gjort collage. Att göra det ibland i inläggen tycker jag skapar liv i bloggen/bloggarna.

  Gillad av 1 person

  • Tack så jättemycket 🙂 …nu är jag snart i mål, och det ser jag verkligen fram emot. Det har varit jätteroligt, men samtidigt innebär det att du alltid måste ha bilder som du kan publicera i dina inlägg, vilket också innebär att man inte vill använda för många bilder i ett och samma inlägg, för du vill hellre att dom ska räcka till många inlägg, om du förstår vad jag menar 😀 …jag ser fram emot att skapa lite mer berättande inlägg med fler bilder från en och samma fotorunda, men dock inte på daglig basis. Tack så mycket 🙂 Jag håller med dig angående collage, och det kommer fler sådana inlägg när jag väl nått mitt mål 😀 Roligt att du gillar det! Tack igen och ha en fortsatt fin lördag!

   Gillad av 1 person

 3. Fina bilder, fastnar för den sista med staketet, jättefin! Fantastiskt att du orkat göra ett inlägg varje dag i ett helt år, det skulle inte jag klarat av 🙂

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂
   Jag har skapat flera schemalagda inlägg åt gången, jag hade aldrig klarat det om inte den funktionen hade funnits, men nu är jag snart i mål, och det ser jag verkligen fram emot 😀 Ha en fortsatt fin dag!

   Gilla

  • Dock får jag gräva rätt djupt i bildarkivet nu, hihi 😀 …så det är tur att jag snart är klar med min utmaning! Tack för att du hejar på mig 🙂 …och roligt att du gillar bilderna! Önskar dig en fin lördagskväll!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s