Äntligen…


I fredags tog jag med mig kameran ut på en runda, såå härligt – det var verkligen längesen nu 🙂 …det blev en ganska lång runda, och det var rejält blåsigt, men såå avkopplande att bara strosa runt, och knäppa lite bilder, det är som balsam för själen 🙂 …på den här rundan hade jag även som mål att få tillräckligt med bilder, så att jag klarar mig till jag har lyckats ta mig i mål… sista tiden har det onekligen känts lite stressande med min Photo Streak, så det känns riktigt skönt, nu när jag har tillräckligt med bilder 😀 …ser fram emot när jag kan släppa detta!

Nedan kommer några av bilderna från i fredags, jag lyckades ta mig ut på landet, jag älskar ängarna som är fulla med hundkex, så ljuvligt vackert ❤

Jag började min runda i stan, korsade Lagaån, lyckades ta mig förbi odjuret i skogen, för att till slut komma ut bland sommarängarna, och när jag kände mig nöjd, lämnade jag ängarna bakom mig, tog mig genom skogens grönska, för att promenera hemåt igen 🙂


Avslutar det här inlägget med ett bildspel med fler bilder från ängarna 😀

Detta bildspel kräver JavaScript.

Photo by Susan 2020-06-12

15 tankar om “Äntligen…

 1. Så sant som det är sagt … att strosa runt med kameran som sällskap, ja det är en lisa för själen!
  Underbara bilder från din promenad! Det är verkligen en ljuvlig tid nu när naturen visar sitt rika överflöd av blommor och grönska – och alla dessa härliga dofter!
  Önskar dig en fin söndag! Snart är du i mål!
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Ja, visst är det, och när jag är ute med kameran så kopplar jag bort allt annat, då är jag verkligen här och nu, så härligt ❤
   Tack så mycket Anki 🙂 Ja, det är en ljuvlig tid nu, såå vackert ute 🙂 Tack det samma!
   Ja, nu ser jag nästan mållinjen 🙂 Ta hand om dig, kram!

   Gillad av 1 person

  • Roligt att du gillar bildspelet 🙂 Nej, nu är det färdigstressat, och du har helt rätt, foto och stress går inte ihop, känns skönt nu när jag snart kan släppa detta 🙂 Ha en bra dag!

   Gilla

 2. Visst är det som balsam för själen att strosa runt i naturen med kameran. Jättefina bilder Sussie och rogivande med bildspelet.
  Som du kanske vet har jag bott här på Malta sen år 2000, alltså 20 år!!! Först när vi skaffade hund upptäckte jag vad mycket naturen har att erbjuda här och hon följer alltid med som sällskap. Annars är det skönt att vara själv ibland men med vovven är man nästan det ändå.
  Tack för din fina bildserie från din promenad och jag kan föstå att det kommer att kännas som en lättnad när din ”Photo Streak” är över och samtidigt en glädje, I made it!! 😀
  Ha en fin fortsatt söndag!!

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket Anita 🙂 …och visst är det underbart att strosa runt i naturen ❤
   Oj, har du bott så länge på Malta, då kan du din ö nu 🙂 …och har man hund kommer man ju ut på ett helt annat sätt, och dessutom får man ju trevligt sällskap 🙂 …samtidigt som man nästan är ensam ändå.
   Tack själv Anita 🙂 Det kommer verkligen kännas som en lättnad när jag är klar, och samtidigt en glädje av att jag klarade det! Va rädd om dig, och ha en fortsatt fin söndag!

   Gillad av 1 person

  • Ja, det känns riktigt bra 🙂 …man får inte samma känsla när man fotar under stress, det ska ju snarare vara avstressande och roligt – så nu är jag på rätt väg igen 🙂

   Gilla

 3. Det är ju så, naturen är balsam för själen. Sen kanske man får betala för att man gav sig ut och gick för långt, man ska ju bara… Men härligt är det. Rogivande bilder från en vacker natur, både stillbilderna och bildepelet!

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s