Mina reseminnen #4


Sommaren 2017 åkte jag på min tredje bussresa med Scandorama, och den här gången bar det iväg till Jersey, en helt fantastisk resa. Innan vi bordade båten som skulle ta oss över till den engelska kanalön, stannade vi några timmar i franska St Malo, som jag blev helt frälst i, en underbar plats ❤

Fler bilder från St Malo hittar du genom att klicka på länken nedan.


Jag samlar mina reseminnen i länken nedan


Tack för besöket och välkommen åter!


9 tankar om “Mina reseminnen #4

  • Det har blivit nio resor med Scandorama och Ölvemarks, älskar bussresor, och det är ett bra sätt att resa om man reser själv 🙂 Åhh, det måste ha varit roligt att jobba på Scandorama, vilka resmål hade du då? Blir ju lite nyfiken 🙂 Glad Midsommar!

   Gilla

   • Det var en mycket bra erfarenhet som lärde mycket. Jag hade främst Kroatien när det blev möjligt efter kriget. Även Spanien, Prag och en hel del i Sverige och Norden. Jag har varit i Dalhalla väldigt många gånger…..

    Gillad av 1 person

 1. Fina bilder, härligt med reseminnen 🙂 Vi har gjort många bussresor med Scandorama, bl.a en till Sardinien 1999. En oförglömlig resa till en vacker ö.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 🙂 Ja, man får njuta av sina reseminnen i dessa tider. Jag tycker det är ett trevligt sätt att resa på, speciellt om man, som jag, reser själv… Sardinien låter spännande. Glad Midsommar!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s