Rivning pågår


Nu har det gamla stålgjuteriet i Ljungby rivits, det har stått tomt några år nu… och under en period diskuterades huruvida lokalerna skulle användas till nån form av föreningsby/aktivitetscenter, men man beslutade att riva byggnaden istället – antagligen kommer det att byggas lägenheter här – rivningen påbörjade för några veckor sedan, och när jag var där med kameran var det mesta redan borta…

Nedan hittar ni en länk med bilder på byggnaden innan rivningen

Photo by Susan 2020-06-12

10 tankar om “Rivning pågår

 1. Alltid lite vemodigt när gamla byggnader rivs … men finns det ingen användning för dem och bostäder behövs, ja, då får man väl tro att de bestämmande tagit ett bra beslut … spännande bilder!

  Gillad av 1 person

  • Fantastiska fönster på den fasaden… det är bättre det händer något, än att det bara ska stå och förfalla till ingen nytta. Ha en fortsatt trevlig kväll, kram!

   Gilla

  • Jag kan bara hålla med dig Kristallina 🙂 …men det är ändå bättre att det rivs än att det bara står och förfaller, och förhoppningsvis blir det ett trevligt bostadsområde istället. Ha en fortsatt trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

 2. Oj, de underbara fönstren försvann! Men, som du skriver, allt kan inte bevaras när det behövs nya bostäder. Gillar fotona på de rostiga skorstenarna, de avtecknar sig vackert mot skyn.

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s