Årsdagen


Idag, för ett år sedan, påbörjade jag min Photo Streak, men det var inget jag själv visst just då, inget som var planerat ännu, det var först den 5:e juli som tanken om en Photo Streak dök upp i mitt huvud, och mitt första mål var 30 dagar – tänk vad tiden går fort ändå 🙂

Inlägget från den 28:e juni förra året hittar ni genom att klicka på länken nedan

Nedan hittar ni en länk till inlägget från den 5:e juli – då, när allting egentligen startade 😀

Avslutar min Photo Streak och det här inlägget med några bilder som har blivit över 😀 …ibland blir det bilder som kanske inte passar in i sammanhanget, har det hänt dig också nån gång? …men samtidigt vill man inte publicera ett inlägg utan bilder 🙂 …inte jag iaf.

Photo by Susan 2020-06-12

6 tankar om “Årsdagen

 1. Bilder som har blivit över och inte passar ihop har jag alltid. Egentligen hade jag tänkt att visa alla den sista dagen i månaden. Det kommer jag ihåg nu. Hade faktiskt glömt det.
  Nu börjar ett ”vanligt” bloggliv för dig 😀 Ha en fortsatt trevlig söndag!

  Gillad av 1 person

  • Jag lyckades med det en månad i alla fall 😀 …idén är ju bra. Ja, och det ska bli skönt med ett ”vanligt” bloggliv igen 🙂 …men det är lite svårt att fatta att det faktiskt har gått ett helt år. Önskar dig det samma!

   Gillad av 1 person

 2. Haha, bilder som blivit över! Om jag har sådana, oändligt många! När man tänkt att de här gör jag ett inlägg om och så dyker något annat upp så att det blir andra bilder, eller att något händer så att bilderna inte blev visade. Tusentals. Här gillar jag den första bilden extra mycket, ljuset, soldiset, färgerna, träden som omsluter…

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s