Mina fotoutmaningar


Jag kommer att fortsätta med mina tre fotoutmaningar, i alla fall fram till årsskiftet… sedan får vi se vad som händer 🙂 Kanske dags för nya fotoutmaningar!?

Photo by Susan 2019-08-11/2020-06-12

18 tankar om “Mina fotoutmaningar

 1. Jag var med i en hel del fotoutmaningar förr om åren då inte instagram och facebook var så stort och bloggar var det som gällde. Jag startade och skötte om någon också på den tiden. Man fick ett gemenskap över bloggar och fotointresse, en del av dessa personer stöter jag på igen på nya sidor eller på instagram.
  Det som var bra var att den som skötte utmaningen hade en länklista i inlägget under det aktuella temat där de medverkande lade in sin länk till temat. Det var det som gjorde att många klickade runt bland de medtävlande och man fick besökare till sin blogg ocj lärde ”känna” personer. Nu ser jag att dessa länklistor inte finns längre på de som sköter temautmaningar, vilket gör att man sällan får några fler besökare eller själv kan eller har svårighet att besöka de som deltager.
  Den gemenskapen finns inte längre kan jag känna vilket är synd för det var en trevlig tid. Om än lite forcerat i att hitta bilder för temat och kanske inte alltid så bra och genomtänkta bilder, att deltaga var det viktiga ibland. 🙂

  Gillad av 2 personer

  • Jag har själv bara varit med i nån enstaka fotoutmaning, men inget jag har fastnat för. Däremot så ville jag för min egen skull skapa nån form av fotoutmaning, främst för att jag skulle klara av min Photo Streak 🙂 …och det var när jag skrev inlägget om mina nya fotoutmaningar som det slog mig att jag kunde bjuda in andra, så det var inget jag hade planerat – men det var roligt att fler ville vara med 😀 Dock visste jag inte riktigt hur jag skulle lägga upp det, och det ända jag kunde komma på var att skapa en lista med länkar till dom som varit med. Det låter intressant med länklistan, men jag förstår inte hur man skapar en sådan, kanske ska fördjupa mig det!?

   Gilla

 2. Bra … jag har varit och fotat ett speciellt träd idag … eller två 🙂 Kanske kan man hitta på några andra utmaningar, men det är svårt att komma på vad ,,, 🙂
  Ha en fin fortsättning på måndagen!

  Gillad av 1 person

  • Träd är ju alltid trevligt 🙂 …och det är så roligt att du hänger med varje vecka, tack så mycket Anki 🙂 Fantasin är inte alltid på topp, och ibland är det nästan omöjligt att komma på nya idéer 😀 …jag måste säga att jag tycker dom är roliga dom vi redan kör med!
   Oj, det har varit en intensiv vecka, så här långt… så jag får önska dig en fortsatt trevlig onsdagskväll 🙂

   Gillad av 1 person

  • Själv har jag bara varit med på nån enstaka utmaning, inget jag har fastnat för 🙂 …men det är roligt att ha ett tema att fotografera efter, och jättekul att du är med när det passar dig, det tackar jag för 🙂 Ha en trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

  • I mina egna inlägg, så finns det en länk till alla som har deltagit minst en gång, men kanske skull man ha länkarna i sidopanelen istället, för det borde ju gå… ska nog fördjupa mig i detta 🙂

   Gilla

  • Jag tycker det är roligt att fotografera utifrån ett tema, och dessutom har det varit roligt att ta del av andras bilder i samma tema 😀 Tack så jättemycket!

   Gilla

  • Hej! Du skapar ett inlägg på respektive dag, beroende på vilken utmaning du vill vara med på, och du får gärna länka till min blogg… Jätteroligt om du vill vara med!

   Gilla

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s