2018-07-05

Dag 5: Edinburgh – Drumnadrochit

När frukosten var uppäten och resväskan packad, var det dags för en stadsrundtur i Edinburgh, därefter hade vi lite egentid att spendera i den skotska huvudstaden.

Resan gick sen vidare mot Drumnadrochit, som var dagens slutdestination, på vägen passerade vi dom gigantiska hästarna, The Kelpies, som jag lyckades få en ganska bra bild på. Vi gjorde ett lunchstopp i Callander, och där åt jag Macaroni and Cheese, det var typ, makaronipudding med mycket ost som serverades med pommes, fantastiskt gott 🙂

Fantastiska vyer svischade förbi på vår väg norrut, Skottland är fantastiskt vackert!

Nästa stopp blev Glen Coe, Tårarnas dal, otroliga vyer…

Ytterligare ett stopp gjorde vi vid Commando Memorial i Spean Bridge, ett monument rest till minne för stupade skotska soldater.

Efter en dag med många intryck och vackra vyer landar vi äntligen i Drumnadrochit, där checkar vi in på Loch Ness Lodge Hotell, här ska vi nu stanna i två nätter, skönt. Kanonmysigt hotell, guiden hade dock förvarnat oss om att det kanske inte var bästa standarden, men jag tror alla tyckte det var riktigt charmigt. På kvällen serverades det en trerätters middag i hotellets matsal.


Tack för idag och godnatt!

Nästa –>

Annons