Mitt Bildgalleri


Här kommer jag att dela in några av mina bilder i olika kategorier, dessa kommer jag att uppdatera med jämna mellanrum. En liten beskrivning av de olika kategorierna följer här nedan.

Blommor

Det som har fascinerat mig mest så här långt i min “fotokarriär” är att ta närbilder, och då framförallt på blommor av olika slag. Det är när man kommer riktig nära objekten som man upptäcker så många nya detaljer, det är som en helt ny värld öppnar upp sig framför en. Jag har aldrig tidigare intresserat mig för blommor och växter, men nu har jag upptäckt charmen med detta, så roligt är det 🙂

Stadsmiljöer

DSC_0650

Det finns många fina hus och byggnader att fotografera. När man är ute och går en runda på stan och betraktar staden genom kameralinsen så upptäcker man många nya detaljer. Dörrar, grindar, fönster, färger, blomkrukor, fasader och mycket mer. Att höja blicken en aning gör att man får ett nytt perspektiv på omgivningen. Riktigt intressant.

Natur/landskap

DSC_0004

Den svenska naturen är fantastisk, underbara färger och härliga växter. Att vara ute i naturen och fånga den på bild ger mig en oerhörd energi, ett sätt för mig att ladda mina batterier.

Fåglar

Några fåglar har jag lyckats fånga på bild, ganska intressant ändå, blir säkert fler så småningom.

Diverse

Det finns så mycket roligt att fotografera, som man kanske inte i första hand tänker på. Det är bara fantasin som sätter gränser. Resultatet kan bli klädnypor på ett streck, taggtråd, skyltar med mera med mera. Man får helt enkelt gå på upptäcktsfärd och detaljstudera sina omgivningar. Det är riktigt roligt 😀

 

Xerox & Meya

…och då är det inte vilka hundar som helst, utan det är dotterns två hundar:

DSC_0414

Xerox – en stilig schäfer

DSC_0410

Meya – en charmig Australian shepherd-tik

 

 

 

Annons
Lämna en kommentar

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s