Min resedagbok


Välkommen till Min Resedagbok!

På den här sidan hittar ni länkar till mina resedagböcker, från mina olika resmål, det är riktigt roligt att skriva dagbok, dessutom är det bra både för minnet och som minne 😀 Jag gjorde min första resa 2015, och eftersom jag reser själv, så visste jag inte riktigt vad jag skulle tycka om det – men första resan blev helt magisk, och det väckte ett nytt intresse hos mig. Jag älskar att resa, och har sedan första resan hunnit med fler resmål än jag första kunde tänka mig. Det finns alltid tankar på nya resor i mitt huvud – det är så roligt.

Jag har i skrivande stund endast åkt på bussresor med främst Scandorama, resan till Polen åkte jag med Ölvemarks (det är ju ett dotterbolag till Scandorama, så det är ju typ samma). Jag har varit sjukt nöjd med det mesta på mina resor – men inget slår den första resan ❤

Det bästa som finns är att ha en inbokad resa framför sig!

Önskar er en trevlig läsupplevelse, och om ni skulle hitta några länkar som inte fungerar så får ni gärna lämna en kommentar, tack på förhand!

Annons
8 kommentarer

8 tankar om “Min resedagbok

 1. Nu har jag tittat på din resa norrut. Så fantastiskt mycket vackert och intressant du har sett och fotat på denna resa. Det slår mig att du var i Kiruna samma år som jag, såg det på ishotellbilderna, trodde jag, men kom sen på att Icehotel 365 ju står kvar och förmodligen ändras inte interiören. Men vi var där i april och det var full vinter, strålande sol hela tiden. Jag har ju vuxit upp i Kiruna och det var otroligt roligt att komma dit igen efter alla år söderöver. Vi fick resan i present av våra barn och vi sov i ett isrum, en fantastisk upplevelse. Om du vill kan jag ge dig länkarna till inläggen där jag visar bilder därifrån. Det suger i restarmen när jag ser dina bilder, du är verkligen duktig på att fotografera! Genom ett bussfönster kan det inte vara lätt, det är samma sak när man åker bil, men du lyckas. Nu får jag pausa lite innan jag tittar på Skottland och Polen, de tidigare resorna har jag tittat på tidigare, vill jag minnas.

  Gillad av 1 person

  • Tack för att du följde med på min resa 🙂 Det var verkligen en magisk upplevelse. Åhh, har du vuxit upp i Kiruna, det är ju ganska långt norrut, måste va en märklig känsla att dom ska flytta Kiruna. Jag var inte så påläst och visste inte att det fanns ett åretrunthotell i Jukkasjärvi, så det blev en glad överraskning, det va ju helt magiskt att gå runt där, så fantastiskt fint. Jag vill så gärna åka dit när det är vinter. Åh, vilken fin present, och vilken upplevelse att sova över, jag vill mer än gärna se dina inlägg därifrån. Det blir ju lite si och så med fotandet när man är ute och reser, och speciellt genom bussfönstret, både skakigt och skitiga rutor. Tack så jättemycket för dina fina kommentarer.

   Gilla

  • Åhh, tack så mycket Bosse, alltid lika roligt när inläggen uppskattas, och tack för besöket 😀 Jag tycker det är roligt att att i dagboksform presentera mina resor, det är väldigt roligt att gå tillbaka och titta och minnas, det gör jag ibland, såå kul. Tack igen Bosse, och va rädd om dig, kram!

   Gilla

 2. Har tittat på dina texter och bilder från Polenresan … kul att du delar med dig!
  Läste att ni stannade till vid Timmendorfer Strand, vilket väckte barndomsminnen hos mig. Bodde en vecka där tillsammans med farmor och farfar när jag var runt 10-12 år 🙂
  Polen har vi åkt igenom med personbil vid två tillfällen – ett gästvänligt och trevligt land, men med en alldeles förskräcklig trafikmoral – kanske är det bättre nu 🙂

  Gillad av 1 person

  • Roligt att du hängde med till Polen, och tack för din kommentar 🙂
   Vi stannar ofta i Timmendorfer strand och äter lunch, och det ser så fint ut när man kör igenom, vackra hus och en underbar strand, men vi hinner aldrig gå runt och titta, men det ser väldigt fint ut.
   När man sitter som passagerare på bussen, så tänker man inte så mycket på trafikmoralen, man har så mycket annat man vill titta på 🙂 …så det kanske är så fortfarande!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s