2016-07-30

Åttonde dagen!

Idag börjar resan hemåt, och jag somnade till flera gånger på vägen, av någon anledning gjorde vi väldigt många stopp på kort tid. Vi stannade bland annat i Belgien för att på håll beskåda den enorma pråmhissen Strépy-Thieu som finns här.

Det kanske inte var så mycket att se från den lilla kullen vi befann oss på, men väl hemma så googlade jag om detta och hittade flera intressanta Youtube-klipp, rätt fascinerade faktiskt. Kolla gärna på några av klippen nedan.

Ikväll skulle vi övernatta i Mettmann som ligger utanför Düsseldorf. Vi checkade in på Wyndham Garden Hotel, ett mysigt litet hotell, och även här bjöds det på middagsbuffé, det var mycket god mat och god dessertbuffé, det får bli andra bullar när jag kommer hem 🙂 …men är det semester så är det, då ska man njuta och ha det bra. Sista middagen med gänget, lite tråkigt, men samtidigt ska det bli skönt att komma hem, slippa ställa klockan, man är hela tiden orolig för att försova sig 🙂 Vi tog en kort promenad efter maten, och då hittade vi Astrid Lindgren Grundschule, det var lite festligt, tycker jag 🙂

Väl hemma på hotellet igen var det dags att krypa i säng, bussen ska gå klockan 07:00 imorgon, och innan dess ska vi hinna äta frukost. Nedan följer ett bildspel med 14 bilder från hotellet i Mettmann. Tack för idag och god natt!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nästa –>

Annons