2016-07-28

Sjätte dagen!

Efter ännu en underbar frukostbuffé, så är det dags att hoppa på Jamies Char-á-Banc igen, och idag är första utflyktsmålet Elizabeth Castle, och bilder härifrån hittar du i inlägget nedan:

# Elizabeth Castle and the Amphibious Vehicles!

Förmiddagen bjöd på ett intressant utflyktsmål, och här passade vi även på att äta lunch på Fregate Café, och själv beställde jag amerikanska pannkakor med banan och glass, mums, det var gott. Det var många måsar som cirkulerade över uteserveringen, och nån av dom andra blev av med halva sin macka, när han gick in för att hämta bestick, här gällde det att inte lämna maten obevakad.

På grund av vägarbete så missade vi besöket till St Aubin, det var lite tråkigt, tycker jag, men vi behövde inte stressa till nästa utflykt. På väg tillbaka till hotellet körde vi förbi den här lilla kiosken:

20160728_123835

The yellow kiosk 🙂

På eftermiddagen bar det iväg till Jersey War Tunnels och i inlägget nedan kan ni läsa mer om den här utflykten:

# Jersey War Tunnels

Sammanfattningsvis så har det varit en underbar dag, och nu bär det iväg till hotellet för en sista middagsbuffé, för imorgon är det dags att lämna denna underbara ö, kommer nog att längta tillbaka. Men med tanke på all den goda maten och framförallt dessertbordet, så är det nog bra att vi åker imorgon, hi hi 😀

DSC_0085

Nästa –>

Annons