2017-07-14

Dag 13: Stockholm – Ljungby (43mil)

Då var vi framme vid resans allra sista dag, tänk vad fort det har gått, men samtidigt känns det som vi har varit iväg betydligt längre tid. Åt frukost vid klockan sju, och vi satt längst ut vid aktern, så vid hade fin utsikt. Efter frukost gick vi ut en runda på soldäck och tog några bilder i det vackra vädret.


Ankom Stockholm vid 09.30, och hela överfarten hade gått bra, skönt! Första målet var T-centralen där vi skulle släppa av våra kära Stockholmare, därefter bar det iväg hemåt igen.

Utmed vägen var det flera stopp där ytterligare medresenärer hoppade av. Det blev glesare och glesare med folk på bussen, kändes lite vemodigt att det redan var slut, men ändå skulle det bli skönt att komma hem igen. Även på hemvägen stannade vi för lunch i Ödeshög, och den här gången blev det pannkakor, fantastiskt gott. Lyckades knäppa en bild på Brahehus även på hemvägen, många minnen har jag samlat på mig sedan jag passerade här på väg norrut.

Brahehus

Jag va hemma i Ljungby strax innan fem, det var skönt att komma hem i skaplig tid, för nu är man rätt trött och sliten. Det har varit en fantastisk resa med otroliga vyer, helt magiskt. I brevlådan låg nya, färska resekataloger och väntade, dags att planera för nästa resa. Tack för den här gången, och tack för att du har följt med mig på min resa norrut.

Min resedagbok –>

Annons