2016-07-29

Sjunde dagen!

Idag startade vi tidigt, klockan ringde 04:45, och därför blev det ingen frukostbuffé, vi fick varsin frukostbox, men den hade jag kunnat vara utan. Vår sista busstur med Jamie avgick från hotellet 06:15, han har varit en fantastisk chaufför. Väl i färjelägret samlade Niina in våra pass, och sedan gick vi för att checka in bagaget, och på båten rådde kaos, det var många säten som var dubbelbokade, vi var fyra på min plats, hmm, skumt – men jag var där först, hi hi 🙂 Man undrar dock hur det kan bli så, märkligt!!??

20160729_091141

På väg tillbaka till Frankrike

Överfarten till St Malo tog en halvtimme längre än förra överfarten, det blåste rejält och båten gungade kraftigt bitvis. Väl över på andra sidan så var det dags att visa passen igen, och därefter hämtade vi ut vårt bagage och gick ut till Scandorama-bussen, och nu var det dags för Micke att börja jobba igen 🙂 Idag var dagen med stort P, vi skulle till Paris, så himla spännande, dessutom var det skönt att komma på vår egen buss, som har betydlig bättre comfort än Jamies Char-á-Banc.

På vår väg till Paris stannade vi för lunch och där var vi några stycken som valde att äta en hamburgare på Burger King, det var gott. Vi närmade oss Paris och jag var spänd av förväntan, vilka fantastiska byggnader, ska bli såå roligt att se Eiffeltornet. Först checkade vi in på Ibis Hotel, som dessvärre inte var något vidare, väldigt opersonligt och kalt, och personalen var väldigt nonchalanta, men sängen var skön, och det var huvudsaken. Det kändes som jag fortfarande var kvar på båten, det gungade mer eller mindre hela kvällen, det var lite obehagligt, tycker jag. Om min kväll i Paris kan du läsa i inlägget nedan:

# En kväll i Paris

Det blev inte så många bilder från den här kvällen, och det var svårt att ta från bussen, och dessutom började det bli mörkt ute, bilderna nedan är tagna med mobilen och är inte av bästa kvalité, men dom får duga 🙂

Nedan följer ett bildspel med 15 bilder från hotellet:

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nästa –>

Annons