2017-07-02

Dag 1: Ljungby – Stockholm (43mil)

Då var det äntligen dags att ge sig ut på äventyr igen, åhh, vad jag har längtat. Den här gången bär det iväg norrut, ska bli otroligt spännande. Vi lämnar Ljungby för att styra kosan mot Stockholm, som är vårt första mål på resan. Under vägen plockar vi upp fler medresenärer, och de sista resenärerna kommer att ansluta i Stockholm under kvällen, eller under morgondagen, alltid lika spännande att se var det är för människor som ska åka med. Det är alltid lika speciellt när hela resan fortfarande ligger framför en, så många förväntningar och förhoppningar… som eventuellt kommer att infrias.


Nedan en bild över resvägen, dom numrerade platserna är beskrivna under bilden.

Nordkap med Lofoten

1 Stockholm 2 Umeå 3 Kiruna 4 Harstad 5 Tromsö 6 Alta 7 Honningsvåg 8 Karasjok 9 Rovaniemi 10 Vasa 11 Helsingfors


När vi passerar Brahe hus, har jag hunnit sitta in mig i bussen, och med en ljudbok i öronen, lutar jag mig tillbaka och bara njuter av att äntligen vara på väg.

Brahehus


Natten tillbringar vi på Quality Hotel bredvid Friends Arena i Solna, innan alla går och knyter sig, blir det gemensam middag på hotellet, och därefter har vi kommit fram till första dagens slut, och dags att säga godnatt. På återseende imorgon!

Nästa dag –>

Annons