2019-07-12

Dag 6: Villars-sur-Ollon

Steg upp och åt frukost vid klockan sju, jättegod frukost, bästa på hela resan 🙂 Dagens utflykt börjar klockan nio, och ännu en ny buss väntar på oss utanför hotellentrén. Vår egen chaufför skulle bege sig till Tyskland för att möta upp ett par kollegor med en ny buss inför vår hemresa. Dagens utflykt var en tur vid Genevésjön där vi gjorde ett par stopp, och om dessa kan du läsa mer om i länkarna nedan.

Tanken var att även stanna i Montreux, men på grund av den pågående jazzfestivalen, så var där enormt mycket folk, så vi bara körde igenom, tråkigt för det verkade va en riktigt mysig stad.


Tillbaka på hotellet tog jag en kaffe med Ingela och Kent, och därefter var det dags att svida om för kvällens middag, som även ikväll bestod av tre rätter.

Kvällens meny:
– Paté
– Köttgryta med potatis
– Pannacotta

Kvällens vackra dessert som var fantastiskt god 🙂


Även den här kvällen hängde vi på hotellets veranda en stund, vi var ett härligt gäng och det blev många skratt, resan börjar nu närma sig sitt slut, och vi har nu många roliga minnen ihop. Trött och nöjd efter dagens äventyr var det snart dags att gå upp och packa för morgondagens avfärd.

Nästa –>

Annons