2016-07-26

Fjärde dagen!

Efter en underbar frukostbuffé så var det dags att upptäcka Jersey, och klockan 9.00 väntade vår portugisiske chaufför Jamie med sin Char-á-banc utanför hotellet. Vi begav oss iväg på en rundtur runt ön, och vi hade ingen aning om hur dagen skulle se ut, och var vi skulle stanna, det enda vi visste var att vi skulle vara tillbaka på hotellet vid fyra-tiden. Det kom att bli en dag med fantastiska vyer och härliga upplevelser.

# Bilder från dagens rundtur hittar du i följande inlägg: Rundtur på Jersey

Tillbaka på hotellet är vi mer än nöjda med dagen, och hinner dessutom andas lite innan eftermiddagens utflykt, som blir en promenad till huvudstaden St Helier.

# Bilder från St Helier hittar du i följande inlägg: Bilder från St Helier

Utflykten avslutas med ett besök på The Peirson Pub (Pärssons pub??) 🙂

Dessvärre var det fullt på puben, så vi får gå en trappa upp, och sitta för oss själva i ett eget rum, och det blev inte riktigt samma stämning där. När vi druckit upp, och kändes oss nöjda, så gick vi tillbaka till hotellet, för vi ville inte missa kvällens middagsbuffé, och framförallt inte dessertbordet 🙂 Efter maten var vi några stycken som gick till The Star Room på hotellet och där bjöds det på underhållning, först var det lite jippo för barnen och därefter spelade gruppen Rock The Country lite svängig countrymusik, det blev en trevlig avslutning på en underbar dag 🙂

The Star Room

The Star Room

Nästa –>

Annons