2015-06-29

Tredje dagen!

En härlig känsla att vakna upp i England och veta att vi har så mycket spännande framför oss 😀 Frukost serverades 07.15, inte riktigt lika tidigt som igår, skönt! Riktigt bra frukost på det här hotellet och personalen är ju bara såå trevliga 😀 Dagens, och hela resans allra första utflykt skulle bli en rundtur i Bournemouth, bussen skulle gå från hotellet klockan nio, det var skönt att kunna ta det lite lugnt på morgonen 😀 Först blev det en rundtur med buss som avslutades med en stadsvandring till fots, en trevlig tur.

Tillbaka på hotellet efter förmiddagens utflykt tog jag det lite lugnt och sen blev det en lättare lunch i hotellets bar, en bagel med ägg och majonnäs, jättegott 😀 Klockan 13.30 var det så dags att kliva på bussen igen, den här gången skulle den ta oss till hamnstaden Portsmouth.

Glad och nöjd efter dagens alla upplevelser så var det dags för ett restaurangbesök och ytterligare en 3-rätters. Idag åt vi på en fransk restaurang i Portsmouth som heter Kitsch ‘n d’Or, ett mysigt ställe och god mat.

Kvällens meny:
– Laxsallad
– Fläskstek med potatismos
– Citronpaj

Väl hemma på hotellet igen vid ca 21.30 var jag både mätt och trött, men nöjd efter en helt fantastisk dag.

 Photo by Susan 2015-06-29

Nästa –>

1 kommentar

En tanke på “2015-06-29

  1. Pingback: Bloggen uppdaterad! | Photo by Susan

Skriv gärna en kommentar!