Dags att packa!

Jag älskar att resa, men jag avskyr verkligen att packa. Det känns som jag aldrig blir klar, jag håller på i flera dagar och velar fram och tillbaka, jag blir nästan stressad. Hela sovrummet är nu fullt med kläder och skor, och jag vet fortfarande inte vad jag ska, och inte ska ha med mig… Ikväll måste jag bli färdig, för imorgon efter jobbet vill jag bara koppla av 🙂 Jag åker tidigt på lördag morgon, och vill inte stressa med packningen in i det sista.

Har du nåt bra packtips så får du gärna dela med dig 🙂 Jag har en tendens att packa för mycket, och nu ska jag vara iväg i två veckor, suck – men det är ju ändå ett angenämt problem…

Ha en fortsatt trevlig kväll – dags för mig att packa klart!


Photo by Susan 2019-08-11/18

20 tankar om “Dags att packa!

 1. Jag tycker istället att det är jätteroligt att packa och börjar flera veckor innan det är dags. Jag sätter upp en sådan där klädställning och längst bort hänger jag kläder till kvällsmiddagen och först de jag ska ha på dagarna. På en obebodd säng lägger jag trosor och strumpor, nattkläder och necessären och annat jag behöver ha med mig. På så sätt har jag överblick och kan ta bort och lägga till. Sista dagen är det bara att vika och packa ner allt.

  Gillad av 1 person

  • Problemet är att jag inte kan bestämma mig, jag lägger till och drar ifrån hela tiden, det är nog det som är så jobbigt… vill egentligen bara bli klar. Vad skönt att ha så gott om plats, så att man har en riktig överblick, kanske ska köpa en klädställning till nästa gång 🙂 …men nu är jag äntligen klar, sååå skönt!

   Gillad av 1 person

 2. Ta det lugnt, du är resvan och vet nog egentligen vad du ska ha med dig, eller hur? Inte så många par skor, minst 14 par trosor…. ja, och så lite kläder, det är väl sommar fortfarande neröver… Ha det nu så jättetrevligt igen på din resa – du har ju knappt hunnit hem och vända, haha!

  Gillad av 1 person

  • Det värsta är att jag har så svårt att bestämma mig, och till slut blir det alldeles för mycket 😀 Det ser ut att bli väldigt varmt framöver, så jag behöver nog inga varma kläder direkt, och det innebär att jag har mer plats i resväskan, och tar med mig några extra linnen istället, hi hi 🙂 …men nu är jag äntligen klar, väskan är packad, och imorgon kväll kan jag koppla av. I år har jag knappt hunnit packa upp emellan resorna 🙂 Tusen tack, det ska bli så härligt att komma iväg, och vi kommer att få se otroligt mycket 🙂 Ha det bra här hemma, och lycka till med bromsarna 😀

   Gillad av 1 person

 3. Snygga frisyrer. 😉
  Några dagar? Jag börjar 2-3 månader innan min årliga semester. Lägger allt i en fåtölj. Inte allting men det blir en samlingsplats. Presenter, kläder, fotbeklädnad skönhetskit med mera. 2 dagar innan tar jag fram min ryggsäck med hjul. Och då upptäcker jag att det blir för mycket grejer. Sätter igång och sorterar. Och minimerar. Åker iväg och väl på plats att allt blev ändå fel. Och det gör jag varje år. Jag testade också att bara panik packa. Resultatet är ungefär det samma.

  Gilla

  • Ha ha 😀 Alla har vi våra egna sätt att packa, och jag förstår att du inte får plats med allt om du börjar redan 2-3 månader innan, hi hi 🙂 Det är i alla fall alltid lika skönt när det är färdigpackat, och nu är jag klar för den här gången, så nu är det bara att vänta på att bussen ska gå 🙂

   Gillad av 1 person

  • Jag har också en lista, i alla fall på det viktigaste, men sen blir det ju lätt för mycket – jag tar den här också, kanske behöver den här med, tänkt om det blir regn, kallt på kvällarna etcetera 😀 …men nu är väskan packad och klar! Tack så mycket, det ska jag verkligen försöka ha, kram!

   Gilla

  • Tack Kristallina, va roligt att du såg att det var en hel veckas utmaningsbilder 🙂
   Jag skriver också lista, på det viktigaste, men blir ändå stressad av det här packandet, det känns som det blir värre och värre för varje gång, tycker det skulle bli lättare istället… men nu är jag färdigpackad och resklar, en arbetsdag kvar, såå skönt 🙂 Tack så mycket, det ska bli såå härligt att komma iväg 🙂

   Gillad av 1 person

 4. Det viktigaste för mig på resa är mina tennisskor. Jag går mycket för jag vill se så mycket jag hinner 😉📷 tyvärr också en regnjacka jag är ute oavsett väder. Hoppas du får en härlig resa med fint väder!

  Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s