Photo Streak – 53 dagar

Jag kan verkligen inte sluta med mina dagliga inlägg, och idag är jag uppe i 53 dagar i sträck – och nu har jag siktet inställt på att komma upp i 100 dagar i sträck 🙂 Lite nördigt kanske, men roligt… för att det här ska fungera så skapar jag tidsinställda inlägg, är det fusk kanske? Vad tycker du? Brukar du också skapa schemalagda inlägg?

Photo by Susan 2019-08-18

19 tankar om “Photo Streak – 53 dagar

 1. En trevlig målsättning! Jag använder sällan den funktionen själv, men det händer … och något fusk är det absolut inte!
  Vackra bilder – speciellt gulsporren. 🙂
  Önskar dig en fin måndag!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket! Det har varit en ovanligt bra måndag, lite lugnare på jobbet, skönt. Hoppas du haft en fin dag! Nu känns ju inte 100 dagar så avlägset längre, har ju kommit mer än hälften… sen är ju frågan om jag kan stanna när jag har nåt nästa mål 😀 Trevlig kväll!

   Gillad av 1 person

  • Tack så mycket, ja, nu börjar man ana hösten, en årstid som jag uppskattar på många sätt…
   Va bra, då kan jag andas ut, för jag gillar inte att fuska, hi hi 🙂 Det är en smidig funktion, tycker jag, och då kan man ha lite framförhållning när man vill göra dagliga inlägg. Hur länge höll du på med det? Du publicerade ett inlägg om dagen, eller hur?

   Gillad av 1 person

 2. Jag kör varje vecka med tidsinställda inlägg. Jag ser inte det som fusk. Varför skulle det vara det? Det är jag som gör det, det är min tid som går åt. Det är bara att jag vill inte sitta på helgerna med min datorn och bilderna är ju i datorn. På jobbet. Även om jag har bilder även här hemma, men jag vill kunna göra andra saker också.
  Så länge är man själv som gör inlägget är ju inte fusk. 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Vi verkar vara lite lika. 🙂 Jag tycker du höjer till 1000 dagar när du nått första målet. 😉
  Jag vet inte var den funktionen finns. Behöver den troligen inte heller. När jag åker bort är jag nästan helt socialt ledig.
  Det är inget fusk.
  Lycka till. Givetvis ska du fortsätta så du kan vara med och tävla/leka i november när jag ska slå till på tre fronter. Två bloggar och FB
  Kram Bosse

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Bosse, nu känns det som jag verkligen är tillbaka igen… ser fram emot dina novemberutmaningar 🙂 Ha ha, 1000 dagar är ju flera år, hi hi 😀 Skönt att det inte upplevs som fusk, för då hade jag inte sovit gott på nätterna, hi hi 😀 Ha en fortsatt trevlig kväll!
   Kram Susan!

   Gilla

 4. Här aldrig använt den funktionen men varför skulle det vara fusk. Första höstlövet och nu känns det att hösten är på väg. Mörkt tidigt och fuktigt på motgonen.
  Kram

  Gillad av 1 person

  • Jag tycker inte heller det är fusk, för mig är det smidigt att använda 🙂 Ja, det känns som sommaren tog slut väldigt plötsligt, och ganska tidigt också, och nu är hösten i antågande, vi kan hoppas på en solig och vacker höst, jag gillar alla naturens färger som hösten erbjuder, så vackert! Ha det bra, kram!

   Gillad av 1 person

 5. Jag tycker som alla andra här: varför skulle det vara fusk? Jag använder mig inte av den funktionen, pausar gärna när jag åker bort, för att byta huvud och för att koppla av från allt. Väldigt vackra bilder med gult tema: skirt med gräset i första bilden, snyggt med blommorna på ömse sidor stenen i den andra och så det fina kastanjebladet med sin vackra ådring.

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket 😀

   Vad skönt att ingen tycker att det är fusk, för det gör inte jag heller 😀 …men det är kul att höra vad andra tycker. Jag tycker det är smidigt att göra flera inlägg samtidigt och sen schemalägga dom, speciellt nu när jag inte vill bryta trenden med mina dagliga inlägg 😀

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s