Nytt år…

…och nya möjligheter, själv saknar jag ork och energi, och mina leder värker, men jag tvingade mig ut på en promenad i solskenet idag, såå härligt 🙂 Imorgon ska jag försöka komma i kapp med bloggläsandet, svara på obesvarade kommentarer och skapa några inlägg från resan till Hameln – där jag firade in det nya året!

Photo by Susan 2020-01-04


Önskar er alla en god fortsättning på det nya året 🙂


 

12 tankar om “Nytt år…

  • Tack så mycket 🙂 Det var såå soligt och härligt ute igår, och då måste man ju passa på! Det är inte roligt när värken sätter in, men det värsta är nästan att energin och orken försvinner. Kramar till er båda 🙂

   Gillad av 1 person

 1. Den där vinterkrispigheten vill man uppleva så man slänger sig ut, trots att man egentligen inte orkar. Hoppas att du mår bättre nu. Fina promenadbilder!

  Gillad av 1 person

  • Vädret var underbart i lördags, så skönt att komma ut i solen en stund 🙂 Jag mår i alla fall inte sämre, och det får man ju vara glad för! Tack så mycket 🙂

   Gilla

 2. Hoppas din ork och energi kommit tillbaka och att värken försvinner. Låter jättejobbigt!! Fantastiska bilder tog du iallfall på din promenad. Sköt om dig!!

  Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Kristallina 🙂 Vädret var helt underbart i lördags… man kan inte hinna med allt, och det kommer säkert fler soliga dagar (får vi hoppas) 😀 Tack, det ska jag göra, och du med!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s