Italienresan avslutad…

…och alla mina inlägg från Italien är nu publicerade, det blev en utdragen process, men jag hoppas att det har förgyllt hösten för några av er 🙂 Det är roligt att dokumentera resorna, både med bild och text, och just nu håller jag på att färdigställa min fotobok från Italienresa, vilket också är väldigt roligt att ha. Tankarna har nu börjat spinna loss inför nästa års resa/resor, vart vet jag inte ännu, det finns alldeles för många resmål att välja på, men först blir det en Nyårsresa till Hameln, vilket ska bli väldigt roligt 🙂 Tack för den här resan, och på återseende!


Min resedagbok är nu uppdaterad, och är det någon som har missat min Italienresa så är ni välkomna att klicka på länken nedan.


Roligt att du ville följa med på min rundresa i Italien – tack för besöket och välkommen åter 🙂


 

12 tankar om “Italienresan avslutad…

  • Det ska bli roligt att åka till Hameln 😊 Roligt att du vill följa med på mina reseinlägg, och det blir säkert nåt inlägg från Hameln sen också, då känner du säkert igen dig. Det är roligt när man känner igen sig, tycker jag 😀 Kram!

   Gillad av 1 person

  • Tack själv, roligt att du har varit med, och nyår i Hameln ska bli såå roligt! …och trevligt att avsluta året, och påbörja nästa år, på resande fot 😀 …börjar så smått smida nya resplaner, men vet inte vart ännu!

   Gillad av 1 person

 1. Det var trevligt att få ha följt din Italienresa. Det har varit spännande att se alla dina fina bilder därifrån.
  Jo, jag känner igen det där med en utdragen process att lägga in semesterbilder efteråt. Jag kämpar just nu med Gotland. Det är mycket med att sortera och fixa och trixa och få ett bra sammanhang i serien. Men det är kul. Jag brukar dock ofrivilligt ta en paus efter långa serier då jag ibland känner att det blivit för mycket.

  Håller med dig att det är roligt att fundera på nya resor. Det finns ju så jättemycket. Min nästa resa går precis innan jul till Gran Canaria till Puerto de Mogan för att bara ta det lugnt i värme och sol. Men framför mig har jag sedan i slutet av Februari en spännande rundresa på gång till Costa Rica.

  Gillad av 1 person

  • Åhh, tack så mycket, det har varit roligt att ha dig med på resan, tack för det och för alla fina kommentarer 🙂 Ja, det blir mycket bilder när man är ute och reser, och det tar sin lilla tid, men det är roligt 🙂 …men nu känns det rätt skönt att alla inlägg är publicerade och klara! Så nu kan jag bara njuta av andras resor och inlägg 🙂

   Det är roligt att smida nya resplaner, men just nu har jag ingen aning om vart det bär hän, det finns så många ställen man vill besöka 😀 Härligt när man har man nån/några resor inplanerade, Costa Rica låter spännande, det ser vi fram emot 😀

   Gillad av 1 person

  • Tack så mycket Kristallina, och tack för att du hängt med på resan, och för alla fina kommentarer 🙂 Det är lite lättare att packa när man bara ska vara borta några dagar, annars avskyr jag att packa, tycker det är såå svårt… då är det lättare att ladda kameran, hi hi 🙂

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s