Hemma igen…

…efter åtta dagar på resande fot, jag har inte hunnit landa riktigt ännu, men jag har haft åtta fantastiska dagar. Många vackra vyer har vi passerat, bra väder har det varit, jag har träffat många härliga människor och ätit massa god mat. Jag börjar med att bjuda på ett litet smakprov från min resa till Schweiz, det kommer fler inlägg och fler bilder efter hand, jag kommer även att uppdatera min resedagbok så småningom.

Jag vill även passa på att tacka för att ni har följt med på min bildresa genom arkivet, och tusen tack för alla kommentarer 🙂


Önskar er alla en fortsatt trevlig sommar!


Photo by Susan – juli 2019

Annons

10 tankar om “Hemma igen…

 1. Jag kan tro att du är lite mör och full av intryck. Jag fastnar för bilden på torget. Neröver är man så bra på små och stora torg i städerna. Hos oss har man ofta byggt parkeringar och annat fult på dem. Bilden på den låååånga gröna bänken är så läcker. Kan tro att det var mycket höga berg och djupa dalar! Har inte riktigt hunnit med de senaste arkivinläggen, men ska kolla lite senare.

  Gillad av 1 person

  • Mycket intryck och många härliga minnen har det blivit på resan 🙂 Jag kom hem vid halv tolv i söndags kväll, och började jobba igår, så jag är rätt så trött nu, längtar till helgen 🙂 Det är mysigt att samlas på torget, det blir så härlig stämning… Ja, det har varit både berg och dalar, väldigt fint 😊 Det kommer fler bilder på den låååånga bänken 😀 Man kan inte hinna med allt, jag har själv inte hunnit med de bloggar jag följer, hinner nog läsa ikapp i helgen. Ha en fortsatt bra dag 🙂

   Gilla

 2. Ser ut som om ni har haft ganska fint väder också. Antar att du har att göra med att sortera bilderna nu 😀 Vackra bilder, gillar också den långa bänken. Sånt ser man inte så ofta.

  Gillad av 1 person

  • Vädret har varit bra, för det mesta soligt, men inte jättevarmt, och det tycker jag är rätt skönt… Det är lite bilder att sortera, men inte överdrivet mycket den här gången… Tack så mycket! Bänken återkommer i ett kommande inlägg 😀 Ha en bra dag!

   Gillad av 1 person

Skriv gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s